LOGGA IN
 
   
  På gång

Dags att boka in Terminsstart Pension!
Varmt välkommen till Terminsstart Pension den 12 februari på Grand Hôtel i Stockholm. Det blir som sig bör en fullspäckad dag för oss som älskar pensionsfrågor!
Läs mer »
Pensionsjobb

Nyhetsarkivet

« Alla nyheter

2011-04-14 12:04

Svensk Scenkonst: regeringen duckar om pensionerna

Föreningen Svensk Scenkonst är besvikna på att regeringen inte kommit med något besked i frågan om pensionerna för svenska scenkonstarbetare.

”Vårbudgeten presenterades idag och vi tvingas än en gång konstatera att regeringen duckar i pensionsfrågan. Hela scenkonstbranschen förväntade sig att regeringen nu skulle staka ut en lösning. Så blev det inte. Inga som helst besked lämnas”, det skriver svensk Scenkonst i ett pressmeddelande.

”Regeringens hållning är obegriplig, Detta är en av de kulturpolitiskt viktigaste frågorna för regeringen att lösa. Menar man allvar med sin nya kulturpolitik måste man städa undan ett av de största hindren för den pågående regionaliseringen. Nu tvingas man även ta in pensionskostnaderna i de kommande förhandlingarna på regionnivå”, säger Sture Carlsson, förbundsdirektör Svensk Scenkonst, i en kommentar.


Terminsstart Pension
Välkommen till vårens terminsstart! Vi ses den 12 februari på Grand Hôtel i Stockholm.

Som vanligt rivstartar vi våren med en fullspäckad Terminsstart Pension på Grand Hôtel i Stockholm. Tag chansen att lyssna på intressanta föredrag, diskussioner och mingla med gamla och nya bekantskaper! För mer information besök www.terminsstart.se/pension.
Mikael Nyman
CHEFREDAKTÖR
PENSIONSNYHETERNA


Mikael Nyman, tidigare redaktör
för Pensioner & Förmåner, är chefredaktör för det vassa affärsnyhetsbrevet om pensioner och livförsäkring - Pensionsnyheterna!
 
  EXAKT MEDIA · JOHANNESGRÄND 1 · 111 30 STOCKHOLM · 08-455 6770 · INFO@PENSIONSNYHETERNA.SE · ORG.NR 556733-3561