LOGGA IN
 
   
  På gång

Dags att boka in Terminsstart Pension!
Varmt välkommen till Terminsstart Pension den 12 februari på Grand Hôtel i Stockholm. Det blir som sig bör en fullspäckad dag för oss som älskar pensionsfrågor!
Läs mer »
Pensionsjobb

Nyhetsarkivet

« Alla nyheter

2013-04-12 13:40

Brummer & Partners rekryterar Joakim Bähr

Brummer Life Försäkringsaktiebolag har anställt Joakim Bähr, som ansvarig för kontakter med företag och externa partners.

Bähr kommer närmast från rollen som Head of Business Sales på Nordnet där han arbetat sedan 2006, senast som ansvarig för försäljning mot företag och partners. Joakim Bähr var tidigare försäljningschef för Nordnet Pensionsförsäkring.Nytt nummer av Pensionsnyheterna Analys ute nu

I senaste numret av Pensionsnyheterna Analys hittar du bla en längre intervju med Sina Andersson, seniorkonsult på Mercer, som handlar om att många svenska företag har begränsade kunskaper om sina anställdas pensioner. Är du ännu inte prenumerant på nyhetsbrevet? Mejla oss på info@pensionsnyheterna.se, så skickar senaste utgåvan till dig.
Terminsstart Pension
Välkommen till vårens terminsstart! Vi ses den 12 februari på Grand Hôtel i Stockholm.

Som vanligt rivstartar vi våren med en fullspäckad Terminsstart Pension på Grand Hôtel i Stockholm. Tag chansen att lyssna på intressanta föredrag, diskussioner och mingla med gamla och nya bekantskaper! För mer information besök www.terminsstart.se/pension.
Mikael Nyman
CHEFREDAKTÖR
PENSIONSNYHETERNA


Mikael Nyman, tidigare redaktör
för Pensioner & Förmåner, är chefredaktör för det vassa affärsnyhetsbrevet om pensioner och livförsäkring - Pensionsnyheterna!
 
  EXAKT MEDIA · JOHANNESGRÄND 1 · 111 30 STOCKHOLM · 08-455 6770 · INFO@PENSIONSNYHETERNA.SE · ORG.NR 556733-3561