NYHETSARKIVET
13 feb 2018 12:54
Komiker backar Feministiskt initiativs pensionsupprop
Komikern och skådespelaren Nour el Refai ansluter sig till Feministiskt initiativs pensionsupprop för ett nytt och reformerat pensionssystem.

Pensionsuppropet är en namninsamling som pågår fram till mors dag den 27 mars och nu ska el Refai och Gudrum Schyman diskutera pensionspolitik i en livestudio, vilket ska visas på partiets Facebook-sida.

Så här skriver man om pensionsuppropet:

”Feministiskt initiativ har sedan flera år lyft frågan om den växande katastrof som dagens pensionssystem är. Vi möter dagligen förtvivlade och förbannade människor som berättar om pensionärers levnadsvillkor. Nu vill vi öka trycket på dem som bär ansvaret för dagens situation. Nu drar vi igång Pensionsuppropet, en namninsamling inte bara för dem som stöttar Feministiskt initiativ, utan för alla som tröttnat på nuvarande pensionssystem och som vill se ett nytt. För alla som inte nöjer sig med en skattesänkning på någon hundralapp eller en liten höjning av bostadstillägget. För alla som vill se ett nytt pensionssystem där staten garanterar en rimlig ekonomisk grundtrygghet för alla, inte bara för vissa”.
TIPSA EN VÄN
EXAKT MEDIA
Johannesgränd 1
111 30 Stockholm
08-455 6770
info@exaktmedia.se
www.exaktmedia.se
Org. nr. 556733-3561