NYHETSARKIVET
13 jun 2018 12:29
AP3: En situation vi behandlar som intrång
Hos AP3 bekräftar kommunikationschefen Lil Larås Lindgren att Greenpeaceaktivister tagit sig in i deras lokaler, som ägs av fastighetsbolaget Vasakronan.

- Det är svårt att gå in på detaljer men det här är en situation som vi behandlar som ett intrång i Vasakronans lokaler och de är nu avhysta av polisen. Annars är det svårt att kommentera exakt vad vi gör mer övergripande. Vi har och har alltid haft kontinuerliga och bra dialoger om vårt arbete med dem och många andra organisationer, säger hon till Pensionsnyheterna.

På frågan om fonden tar åt sig av kritiken från miljöorganisationen säger hon att de just idag inte framfört någon direkt kritik till AP3.

- De har inte adresserat någon specifik kritik förutom det de skrev i pressmeddelandet. Idag har de hängt upp några tavlor. Det jag kan säga är att vi hade ett möte med Greenpeaceledningen igår och det var en bra dialog vi hade, säger hon.

Då visste man heller inte att den här protesten skulle genomföras.

- Nej, vi hade ingen aning om att det skulle genomföras. Vi har ett möte i den anda som man bör ha. Det handlar om dialog och utbyte av kunskap och åsikter. Det är konstruktivt anser vi.
TIPSA EN VÄN
EXAKT MEDIA
Johannesgränd 1
111 30 Stockholm
08-455 6770
info@exaktmedia.se
www.exaktmedia.se
Org. nr. 556733-3561