NYHETSARKIVET
13 dec 2018 12:57
Max Matthiessen expanderar med nya kontor i Eskilstuna och Norrtälje
Max Matthiessen stärker sin regionala position ytterligare inom segmentet ägarledda bolag. Nya kontor etableras i Eskilstuna och Norrtälje. Det skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Max Matthiessen övertar Norrtälje Försäkringsbyrå, som drivits av Marcus Bove sedan 2004. Bolaget är den enda lokala förmedlaren i Norrtälje och Roslagen som erbjuder pensions- och sakförmedling till ägarledda företag.

"Max Matthiessen står för entreprenörskap i kombination med kvalitet och långsiktighet, vilket alltid har varit ledord även för vår verksamhet. Samgåendet gör oss till den enda aktören inom förmedlarmarkanden i regionen. Vi kan nu erbjuda våra kunder ett starkt helhetskoncept inom försäkring och pension", säger Marcus Bove, som kommer att lämna över bolagets verksamhet till Max Matthiessen vid årsskiftet.

Marcus Bove är för övrigt även styrelsemedlem i Insuresec.

Max Matthiessen öppnar också ett nytt kontor i Eskilstuna under ledning av Patrick Hagberg. Även detta kontor har ett tydligt fokus inom segmentet ägarledda bolag. Patrick kommer tidigare från ett bolag inom Hjertagruppen.

"Vi valde att ansluta till Max Matthiessen då kulturen och gemenskapen inom bolaget är otroligt stark. Vi får bra service från de centrala funktionerna där det finns stark expertis och unika rådgivningsverktyg som är specialanpassade för vårt kundsegment", säger Patrick Hagberg.

Igår stod det klart att det danska moderbolaget bakom paraplyorgansiationen Hjerta säljer all svensk verksamhet. Frågan är nu om förmedlarna under paraplyet väljer att köpa in sig i sin service- och förhandlingsorganisation NBA eller om de väljer att gå med i Söderberg & Partners som har en option på att köpa det som Hjertaförmedlarna inte vill ha. Mycket tyder på att många kommer att knacka på andra dörrar nu, om Hjerta/NBA får Sveriges största förmedlare som ny ägare.
TIPSA EN VÄN
EXAKT MEDIA
Johannesgränd 1
111 30 Stockholm
08-455 6770
info@exaktmedia.se
www.exaktmedia.se
Org. nr. 556733-3561