NYHETSARKIVET
24 jan 2023 17:13
Lars Frisk lämnade Benify för nyinrättad tjänst på Handelsbanken Liv
Vid årsskiftet lämnade Lars Frisk sitt jobb på förmånsportalföretaget Benify där han varit titulerad Head of Pension & Insurance. Han kom dit i september 2020 men har nu istället fått en ny och lång titel på Handelsbanken Liv.

- Det är en nyinrättad roll som Senior Manager Insuretech & Insurance Partnerships inom affärsområdet Spara & Pension, säger Lars Frisk till Pensionsnyheterna och fortsätter:.

- Vår ambition är att genom vägledning och rådgivning hjälpa Handelsbankens kunder till ett tryggare liv och en rikare framtid. Samarbeten inom finansbranschen är idag naturligt och underlättas av utvecklingen inom open banking och insurance. Redan idag samarbetar Handelsbanken med flera försäkringsgivare, och det känns inspirerande att få bidra i utvecklingen att skapa ett ekosystem av bra produkter och tjänster för en enklare vardag, säger han.

Lars Frisk har tidigare varit styrelseledamot i Fullmaktskollen under ett par år men är väl mest känd för sin långa tjänst på Max Matthiessen som han lämnade under 2020 efter tio års tjänst. Då var hans titel något kortare; Head of market support.
Pensionsnyheterna i Sverige AB
Rapsgatan 1
118 61 Stockholm
info@pensionsnyheterna.se
www.pensionsnyheterna.se
Orgnr: 559339-5907