NYHETSARKIVET
14 dec 2023 16:49
Säkra förvärvar minoritet i förmedlaren Hela Försäkring AB
Säkra går nu in som delägare i Hela Försäkring, en förmedlare av olika välfärdsförsäkringar, däribland tandvårdsförsäkringar, specialistvårdsförsäkringar och livförsäkringar. Bolaget har idag cirka 40 medarbetare och omsätter drygt 100 miljoner kronor.

"Genom partnerskapet öppnas dörrarna för en mängd möjligheter och synergier. Vi kan nå ut till en större målgrupp och tillsammans skapa ännu mer värde för kunderna. Med vår upphandlingskraft och våra paketerade lösningar får kunderna tillgång till marknadsledande villkor och fler attraktiva tjänster", säger Eva Pantzar Waage, vd och koncernchef vid Säkra, i en kommentar.

"Vi är är mycket glada att få välkomna Säkra som stor delägare i företaget. Vi kompletterar varandra i så många avseenden och vi kommer nu att kunna dra nytta av varandras expertis och resurser för att erbjuda fler heltäckande försäkringslösningar och en bredare distribution", säger Emmanuel Ergul, styrelseordförande i Hela Försäkring, i ett pressmeddelande från Säkra.

Hela Försäkring kommer att bedrivas på samma sätt som i dag och verka under eget varumärke. Säkras tillträde sker omgående.


Pensionsnyheterna i Sverige AB
Rapsgatan 1
118 61 Stockholm
info@pensionsnyheterna.se
www.pensionsnyheterna.se
Orgnr: 559339-5907