NYHETSARKIVET
29 jun 2021 12:14
Helena Palmgren tar plats i styrelsen för SAVR
Fondplattformen SAVR meddelar idag att bolagets styrelse utökas med Helena Palmgren, tidigare medgrundare och vd på Nordnet Pension och Brummer Life.

"Vi är mycket glada att välkomna Helena Palmgren till SAVRs styrelse. Hon har en unik profil inom fondbranschen och hennes erfarenhet och kunskap kommer att vara en stor tillgång för vår fortsatta expansion. Inte minst då vi under hösten planerar att lansera tjänster inom kapitalförsäkringar och tjänstepension", säger Daniel Aarenstrup, grundare och vd på SAVR, i ett pressmeddelande.

Helena Palmgren tilldelades 2020 priset "Årets Bråkigaste Kvinna" av 17-nätverket för sitt mångåriga arbete med flytträtt för pension.

Idag arbetar hon på det egna konsultbolaget Palmgren & Bähr med fokus på förändringsledning och hållbara affärsmodeller. Hon är en stark förespråkare av transparens och provisionsfria spar- och pensionslösningar.

"Att finna nya vägar för att förenkla och göra det långsiktiga sparandet än mer relevant för de många är min vision. Med mer transparens och den utökade flytträtten riktas blickarna nu på förvaltningskvalitéer och kvarvarande intressekonflikter. SAVR tar i detta en viktig position med sin disruptiva kundtillvända affärsmodell. Jag ser fram emot att tillsammans med SAVR få bidra till en långsiktigt hållbar spar- och fondmarknad", säger Helena Palmgren i ett pressmeddelande från SAVR.

Fotnot: SAVR återbetalar alla provisioner till kunderna. Det innebär, enligt bolaget, att kunderna får 30 - 50% rabatt på fondavgiften genom att äga fonderna hos SAVR, i stället för hos banker eller nätbanker.
TIPSA EN VÄN
EXAKT MEDIA
Johannesgränd 1
111 30 Stockholm
08-455 6770
info@exaktmedia.se
www.exaktmedia.se
Org. nr. 556733-3561