NYHETSARKIVET
20 apr 2022 12:59
Håkan Svärdman åter till fädernehuset – får nytt jobb på Folksam
Håkan Svärdman tillträder den 1 juni rollen som ansvarig för strategisk utveckling inom Marknad och försäljning på Folksam. Håkan Svärdman återvänder därmed till skrapan vid Skanstull efter knappt fyra år som samhällspolitisk chef på fackförbundet Forena.

Det skriver Folksam i ett pressmeddelande idag.

"Jag är glad att välkomna Håkan Svärdman tillbaka till Folksam. Han kommer att med sin unika expertkunskap om såväl försäkringsbranschen som den svenska fackliga rörelsen att bidra med analys och framtagande av rapporter och utredningar, vilket är en viktig och välkommen förstärkning för Marknad och försäljning", säger Anna-Karin Laurell, som är chef på avdelningen.

I samma pressmeddelande säger Håkan Svärdman så här:

"Det känns fantastiskt roligt att få kliva ner från läktaren och in på en ny spelplan och få arbeta direkt mot marknaden och försäljningen av försäkringar, vilket jag ser fram emot. Särskilt att få befinna sig i skärningspunkten där det analytiska perspektivet kombineras med ett tydligt operativt uppdrag. Det är en utmaning jämfört med min tidigare roll på Folksam som jag ser fram emot att axla. Dessutom gillar jag ömsesidiga bolag", säger Håkan Svärdman.

Pensionsnyheterna konstaterar att han från sin plats på läktaren hos Forena lyckats skapa en hel del debatt kring pensionsfrågorna och undrar om han nu kommer att synas mer eller mindre när han kliver in på plan.
TIPSA EN VÄN
EXAKT MEDIA
Johannesgränd 1
111 30 Stockholm
08-455 6770
info@exaktmedia.se
www.exaktmedia.se
Org. nr. 556733-3561